вторник, 27. октомври 2020. Вести денес: 98
home Вести

Заев во Ваташа, “поддршка“ доби од 10 граѓани

Заев во Ваташа, “поддршка“ доби од 10 граѓани

Нема заинтересираност за настаните кои ги организира лидерот на СДСМ, Зоран Заев.

Тој отиде во Ваташа да ја промовира програмата на СДСМ и доби поддршка од мал број на граѓани.

Коронавирус