среда, 2. декември 2020. Вести денес: 52
home Вести

Заев: Поддршката за СДСМ кај Албанците расте

Заев: Поддршката за СДСМ кај Албанците расте

Премиерот Заев вели дека подршката кај Албанците за СДСМ расте и оти тоа е резултат на тоа што сега овие граѓани ја чуствуваат државата за своја.

Поддршката расте.Секој поединец има право да биде поддржувач а некој пат да биде негативен кон одредени политики, тоа е слободата и демократијата.Огромен Албанци со кои што комуницирам велат во минатото сите си ја сакавме својата земја но не ја чуствувавме за своја. Сега ја чуствуваме за своја, покрај тоа што ја сакаме.Колку повеќе државата ќе води рамноравно грижа за сите граѓани толку ќе ја чуствуваат за своја-вели Заев.

ИЗВОР: ПРЕСИНГТВ

Коронавирус