понеделник, 27. март 2023. Вести денес: 145
home Вести

„Заев лаже, па лаже помалку, па утре ќе лаже нешто трето, и така животот му помина во лаги“

„Заев лаже, па лаже помалку, па утре ќе лаже нешто трето, и така животот му помина во лаги“

Заев за капарот и вакцините пред 2 недели: Не е добро авансот да седи на странска сметка.
Заев денес: Одевме преку приватни фирми и посредници кои Пекинг не ги дозволува.
Лаже, па лаже помалку, па утре ќе лаже нешто трето, и така животот му помина во лаги.

Фејсбук статус на Ивор Мицковски

loading...