сабота, 15. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Заев: Конечно е реконструиран и обновен мостот на реката Вардар

Заев: Конечно е реконструиран и обновен мостот на реката Вардар

Конечно е реконструиран и обновен мостот на реката Вардар, кај населеното место Удово. 👍 Тој е многу значајна точка во поврзувањето на југоисточниот дел со остатокот од државата. Мостот сега е побезбеден, пофункционален и обезбедува побрз сообраќај.

Додека СДСМ е посветена на обнова на инфраструктурата, ВМРО-ДПМНЕ е посветена на обнова на режимот. Додека СДСМ гради и обновува мостови на соработка и поврзување, ВМРО-ДПМНЕ гради ѕидови на поделби и изолација.

Коронавирус