среда, 22. јуни 2022. Вести денес: 163
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Вести

Заев го одминува пунктот за дезинфекција во Македонска Каменица (ВИДЕО)

Заев го одминува пунктот за дезинфекција во Македонска Каменица (ВИДЕО)

С К А Н Д А Л!
Заев го одминува пунктот за дезинфекција во Македонска Каменица. Да не сте збунети нешто ?? Или само за нас обичните важат препораките.

Фејсбук статус на страната Скандал.

Коронавирус