вторник, 4. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Заев: Денеска ги живееме идеалите за коишто 30 години зборувавме

Заев: Денеска ги живееме идеалите за коишто 30 години зборувавме

Минималната плата ја зголемуваме на 20.000 денари, до крајот на следниот мандат. Тоа е за 120% повеќе од 9.000 колку што беше за време на 11 години на режимот.

Денеска ги живееме идеалите за коишто 30 години зборувавме. Носевме храбри одлуки, кои значат подобар живот на граѓаните. Во следниот мандат #можеме уште повеќе и уште подобро.

Коронавирус