четврток, 16. септември 2021. Вести денес: 157
home Вести

ЗАЕВ БЛЕСКА: Да го пополниме местото што Британија го ослободи во ЕУ

„Сега го ослободија местото, зошто да седи празно? Да го пополниме“.
ЗАЕВ БЛЕСКА: Да го пополниме местото што Британија го ослободи во ЕУ

Зоран Заев ќе биде гостин во новото издание на „Еден на Еден“ кај Жаре, во недела од 18.30 на Канал 5.

Меѓу многуте приватни и професионални приказни, поранешниот премиер раскажа за своите студентски денови, за детството, за семејството, за својата прва работа, за она што најмногу го исполнува во слободно време.

На прашањето на Жаре дали ќе го земеме столчето на Велика Британија откако излезе од ЕУ, Заев низ насмевка одговори:

„Сега го ослободија местото, зошто да седи празно? Да го пополниме“.

Најнови вести

Коронавирус