петок, 22. ноември 2019. Вести денес: 53
home Вести

За недобивањето датум граѓаните со став: „Виновни се владините политики, Макрон е во право!“

За недобивањето датум граѓаните со став: „Виновни се владините политики, Макрон е во право!“

Граѓаните кои денеска ги анкетираше Алсат велат дека недобивањето на датумот е резултат на погрешните владини политики, високата корупција, непотизмот, немањето правна држава.