четврток, 24. јуни 2021. Вести денес: 133
home Вести

„За ќерката на Никола Димитров годишна стипенија од 40.000 евра, за малиот гениј Дамјан еднократно 15.000 денари“

„За ќерката на Никола Димитров годишна стипенија од 40.000 евра, за малиот гениј Дамјан еднократно 15.000 денари“

За ќерката на Никола Димитров годишна стипенија од 40.000 евра. За малиот гениј Дамјан еднократно 15.000 денари, стои во Фејсбук статусот на Иван Јорданов.

– Ете затоа младите си одат од Македонија. Во образованието најмалку е потребна политика. Но, секој успех е вреден за вреднување, посебно во случајот со младиот математичар Дамјан кој може да им држи часови на Димитров, Заев и Царовска, пишува тој.

Најнови вести

ЕУРО 2020

Македонија