четврток, 23. мај 2019. Вести денес: 59
home Вести

Времена забрана за сообраќај на делницата Младо Нагоричане- Пелинце

Времена забрана за сообраќај на делницата Младо Нагоричане- Пелинце

АМСМ информира дека денеска од 09:00 до 11:00 часот и од 13:00 до 15:00 часот ќе има времена забрана за одвивање на сообраќај на возила заради асфалтирање на делницата Младо Нагоричане- Пелинце.