четврток, 9. февруари 2023. Вести денес: 16
home Вести

ВРЕМЕ ЗА ЧЕКАЊЕ НЕМА: Игор мора утре да замине на операција, потребни се 3.000 евра!

ВРЕМЕ ЗА ЧЕКАЊЕ НЕМА: Игор мора утре да замине на операција, потребни се 3.000 евра!

Игор Геленчев е во критична состојба е тргнат за Скопје, а утре треба да оди на лекување во Турција.

Апелот кружи на социјалните мрежи и очајно се бара помош.

„Со Брза помош го носат Игор во Скопје. Имаме ли јунак што ќе даде 3.000 евра и 3 авионски карти за Турција за утре. Ако го имаме херојот нека ѕвони на мајка му на Игор, Живка 078 256 887“.

Според информациите кои кружат низ социјалните мрежи, се јави хумана личност да ги купи картите.

Ова младо момче од Богданци мора замине на итна операција во Турција од тумор на мозокот. Неговата мајка која е самохрана и се бори за својот замолува за помош.

Не се собраа доволно пари на донациските броеви. Потребно е да се јави хумана личност!

Телефоски броеви за донации: 070 143 181 Телеком, Вип.Оне 143 468

Трансакциска сметка:

200003205877055
АД. Стопанска Банка
Игор Генчев