четврток, 9. февруари 2023. Вести денес: 59
home Вести

Вработените во Еурокомпозит на Првомајскиот марш, ќе постават шатори пред Влада

Вработените во Еурокомпозит на Првомајскиот марш, ќе постават шатори пред Влада

Вработените во Еурокомпозит во вторник ќе се приклучат на Првомајскиот марш во Скопје, а потоа ќе постават шатори пред Влада.

Тие бараат итна средба со премиерот Зоран Заев, кој според нив, единствено може да им го реши проблемот.

Новиот в.д. директор им рекол дека немало плата бидејќи сè уште не бил депониран неговиот потпис и немало кој да ја потпише платата.