недела, 5. декември 2021. Вести денес: 81
home Вести

Вонредна пресконференција на ВМРО-ДПМНЕ: Објава на нови шокантни детали од злоупотребата на институциите со цел притисок врз граѓаните да гласаат за СДСМ

Вонредна пресконференција на ВМРО-ДПМНЕ: Објава на нови шокантни детали од злоупотребата на институциите со цел притисок врз граѓаните да гласаат за СДСМ

Вонредна пресконференција на ВМРО-ДПМНЕ во 18 часот. Објава на нови шокантни детали од злоупотребата на институциите со цел притисок врз граѓаните да гласаат за СДСМ. Хибридниот режим пропаѓа, доказите доаѓаат од внатре, информираат од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус