четврток, 9. декември 2021. Вести денес: 72
home Вести

ВО ЖИВО: Вонредна прес-конференција на Венко Филипче во врска со ново настанатата ситуација со коронавирусот во Македонија

ВО ЖИВО: Вонредна прес-конференција на Венко Филипче во врска со ново настанатата ситуација со коронавирусот во Македонија

Владата на Македонија за во 11:30 часот ја најави својата нова прес-конференција во врска со ново настанатата ситуација со коронавирусот во нашата држава.

На истата прес-конференција за медиумите изјава ќе даде министерот за здравство Венко Филипче.

Вклучувањето во живо ќе следува точно во 11:30 часот.

Коронавирус