понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 132
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

ВО ЖИВО: Прес- конференција на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Николоски

ВО ЖИВО: Прес- конференција на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Николоски

Во просториите на Центарот за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, во моментов на прес- конференција за медиуми се обраќа Александар Николоски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус