недела, 28. ноември 2021. Вести денес: 0
home Вести

ВО ЖИВО: Прес-конференција на министерството за здравство на која ќе се откријат резултатите на тројцата тестирани пациенти (ВИДЕО)

ВО ЖИВО: Прес-конференција на министерството за здравство на која ќе се откријат резултатите на тројцата тестирани пациенти (ВИДЕО)

Министерот за Здравство Венко Филипче за денеска во 12:30 часот на ја најави својата прва прес-конференција за денеска.

На истата тој ќе ја соопшти моменталната состојба со коронавирусот во Македонија, а се очекува да ги открие и резултатите на трите лица кои се тестираат од коронавирусот во Македонија.

Истите лица се од Дебар и биле тестирани во текот на ноќта.

Коронавирус