недела, 26. јуни 2022. Вести денес: 58
home Вести

ВО ЖИВО: Прес-конференција на „Македонски манифест“

ВО ЖИВО: Прес-конференција на „Македонски манифест“

„Македонски манифест“ во моментов ја одржуваат својата прес-конференција во врска со актуелните случувања во нашата држава како и промената на името од страна на владата предводена од Зоран Заев.

Претходно инаку тие испратија апел до претседателот на Република Македонија и ги повикува граѓаните да го поддржат апелот за преземање на итни чекори пред ООН за одбрана на македонското име.

Коронавирус