понеделник, 6. декември 2021. Вести денес: 68
home Вести

ВО ЖИВО: Нова прес-конференција на министерството за здравство во врска со ново настанатата ситуација со коронавирусот

ВО ЖИВО: Нова прес-конференција на министерството за здравство во врска со ново настанатата ситуација со коронавирусот

Министерството за здравство денеска за во 11:30 часот ја најави својата прва прес-конференција за денеска поврзана со ново настанатата ситуација со коронавирусот во Македонија.

Имено во Владата на Македонија во секој момент треба да започне прес конференцијата на која ќе се обрати министерот за здравство Венко филипче.

Коронавирус