сабота, 7. декември 2019. Вести денес: 0
home Вести

ВО ЖИВО: Изјава на Генералниот Секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев

ВО ЖИВО: Изјава на Генералниот Секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев, заедно со членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Орце Ѓорѓиевски одржаа состанок. По истиот ќе биде дадена изјава за медиуми од страна на Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев.

Курир во живо Ви ја пренесува изјавата: