четврток, 21. септември 2023. Вести денес: 118
home Вести

ВО ЖИВО: Дуел на д-р Оливер Зафировски со другите кандидати за градоналачници на Карпош

ВО ЖИВО: Дуел на д-р Оливер Зафировски со другите кандидати за градоналачници на Карпош

Во моментов на ТВ Телма се одвива дуел меѓу кандидадите за градоначалници за општина Центар. Во продолжение може да ја следите нивната дебата: