понеделник, 17. јануари 2022. Вести денес: 124
home Вести

Во Здуње член на избирачки одбор откинал три гласачки ливчиња

Во Здуње член на избирачки одбор откинал три гласачки ливчиња

Во село Здуње, општина Гостивар, МОСТ забележува нерегуларности.

Имено, член на избирачкиот одбор ги откинал првите три гласачки ливчиња заедно со серискиот број и истите биле искористени за гласање.

Известена била Општинската изборна комисија, направен бил записник и гласањето продолжило.

Коронавирус