недела, 24. октомври 2021. Вести денес: 102
home Вести

Во Собранието јавна расправа за загадувањето на воздухот

Во Собранието јавна расправа за загадувањето на воздухот

Јавна расправа за загадувањето на амбиенталниот воздух ќе се одржи денеска во Собранието на Република Македонија.

На јавната расправа, што ја организира собраниската Комисија за транспорт, врски и екологија, се очекува да присуствуваат претставници од различни организации, институции, здруженија и асоцијации кои ќе дадат свои мислења за загадувањето на воздухот.

Локални избори 2021