вторник, 1. декември 2020. Вести денес: 2
home Вести

Во приказните беа ортаци, денес едниот кажува “збогум“: По смртта на Влахов, се огласи Лазар Бараков

Во приказните беа ортаци, денес едниот кажува “збогум“: По смртта на Влахов, се огласи Лазар Бараков

Беа едни од омилените актери кои со децении ја сплотуваа македонската публика.

Како да беа поврзани, како едно.

Денес, за жал, едниот се простува од другиот.

По смртта на Гоце Влахов, се огласи актерот лазар Бараков.

„Брат, жалосно но вистинито, не успеавме за последно да се испонаприкажеме, замина без збогум во ова проклето време…Почивај во мир мој скап другар и соборец во нашите заеднички премрежија. Твојата добрина и ведрина е неизбришива од нашите срца“, напиша тој.

Коронавирус