четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 178
home Вести

Во овие општини ВМРО-ДПМНЕ доби градоначалници во прв круг

Во овие општини ВМРО-ДПМНЕ доби градоначалници во прв круг

Петровец, Виница, Карбинци, Прилеп, Градско, Могила, Сопиште, Јегуновце.

Ова се општините во кои ВМРО-ДПМНЕ доби градоначалници во првиот круг на локалните избори 2021 година.

Ова се првичните и неофицијални информации.

Наскоро многу поопширно…

Коронавирус