недела, 16. декември 2018. Вести денес: 33
Во живо

Протестен марш на ВМРО-ДПМНЕ во Велес

home Вести

Во октомври два дена сме дома: Четврток неработен ден за сите граѓани, за две недели повторно одмараме

Во октомври два дена сме дома: Четврток неработен ден за сите граѓани, за две недели повторно одмараме

Денот на народното востание 11 октомври 2018 година (четврток), е неработен ден за сите граѓани на  Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

МТСП им го честитаат Денот на народното востание на граѓаните на Република Македонија.

Следниот неработен ден за сите граѓани е 23 октомври (вторник).