вторник, 28. март 2023. Вести денес: 104
home Вести

Во недела протестен марш на ВМРО-ДПМНЕ во Кавадарци: Македонија ќе победи!

Во недела протестен марш на ВМРО-ДПМНЕ во Кавадарци: Македонија ќе победи!

Во недела (15 јули) ВМРО-ДПМНЕ организира протестен марш во кавадарци.

Собирно место е кружниот тек „Сашко Гешовски“ од каде потоа колоната ќе продолни низ улиците на градот.

Мотото на маршот е „Македонија ќе победи!“.

loading...