среда, 27. октомври 2021. Вести денес: 0
home Вести

Во четврток асфалтирање на патот од Смоквица до Прдејци, сообраќајот ќе се пренасочува по автопатот

Во четврток асфалтирање на патот од Смоквица до Прдејци, сообраќајот ќе се пренасочува по автопатот

Во четврток на 4 октомври ЈП Македонија пат, подружница Велес, ќе изведува асфалтерски работи на регионалниот пат Р-1102 на потегот од село Смоквица до село Прдејци во период од 9:00 до 17:00 часот.

Во периодот на работа сообраќајот ќе се одвива по автопатот А1Смоквица-Гевгелија во двата правци.

На местото на изведување на работите ќе биде поставена соодветна сообраќајна сигнализација.

Најнови вести

Локални избори 2021