петок, 21. јануари 2022. Вести денес: 76
home Вести

Во 13:00 часот на „ЛИДЕР”: Скандалозна аудио снимка за министерот за земјоделство

Во 13:00 часот на „ЛИДЕР”: Скандалозна аудио снимка за министерот за земјоделство

Скандалозна аудио снимка од телефонски разговор со уценувачки и криминални активности кои ги прави кабинетот на министерот за земјоделелство, шумарство и водостопанство,  Трајан Димковски ќе објави „Економски Лидер” денес во 13:00 часот.

Во разговорот нема ништо приватно и се работи целосно за јавен интерес.

Коронавирус