вторник, 27. јули 2021. Вести денес: 154
home Вести

Внимавајте, Никола Димитров може да ви се јави на телефон и да ви зборува за Нивици!

Внимавајте, Никола Димитров може да ви се јави на телефон и да ви зборува за Нивици!

Никола Димитров, носителот на листата на СДСМ во првата изборна единица поради ситуацијата со коронавируот во Македонија решил на поинаков начин да им пристапи на гласачите.

Ало, овде Никола Димитров … е да, специфичен ми е гласот. Знаете, имаме избори, а со оглед на ситуацијата со вирусот, наместо да ви ѕвонам на врата, ви се јавувам на телефон. Не знам дали имате време за краток муабет или ви досаѓам?, објави Димитров на Фејсбук како комуницира со гласачите.

Коронавирус