среда, 23. јуни 2021. Вести денес: 66
home Вести

ВНИМАВАЈТЕ НА АВТОПАТОТ СКОПЈЕ-ВЕЛЕС: Снегот повторно ги изненади „Македонија пат“ во месец февруари (ФОТО)

ВНИМАВАЈТЕ НА АВТОПАТОТ СКОПЈЕ-ВЕЛЕС: Снегот повторно ги изненади „Македонија пат“ во месец февруари (ФОТО)

Иако долго време надлежните најавува дека се подготвени за првиот снег, се чини дека истиот во месец февруари повторно гио изненади „Макеонија пат“.

Од фотографиите кои што пристигна до нашата редакција можи да се забележи дека на патниот правец Велес-Скопје, надлежните не фрлиле сол при што патот од минусните температури е замрзнат и потрупан со снег.

Ова не е првпат снегот да ги изненади надлежните, истото се случуваше и изминатите години…

Најнови вести

ЕУРО 2020

Македонија