сабота, 10. декември 2022. Вести денес: 14
home Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Заев кој не знае да пишува и е неписмен, е неписмен и за економија, затоа имаме сиромаштија

ВМРО-ДПМНЕ: Заев кој не знае да пишува и е неписмен, е неписмен и за економија, затоа имаме сиромаштија

Заев кој не знае да пишува и е неписмен, е неписмен и за економија, затоа имаме сиромаштија, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

Заев знае само да прави криминал. Заев не знае да работи.

СДСМ е единствена партија која краде од народот, и тоа го промовира и се фали со тоа.

Кризниот данок на горивата како го нарекуваат е трајно покачување на цената на горивата од 4.13 денари и тоа ќе има импликации врз висината на сите цени на производите и услугите кои ги добиваат граѓаните.

Кризниот данок е грабеж на народот, кој претходно го задолжија за над 7 милијарди евра.

Народот преку даноци го плаќа расипништвото и неспособноста на власта. И додека луѓето околу Заев се богатат, народот страда.

Време е да ставиме крај на поделбите на Заев и СДСМ, на граѓани од прв и граѓани од втор ред. Македонија за сите луѓеЗаев кој не знае да пишува и е неписмен, е неписмен и за економија, затоа имаме сиромаштија

Заев кој не знае да пишува и е неписмен, е неписмен и за економија, затоа имаме сиромаштија.

Заев знае само да прави криминал. Заев не знае да работи.

СДСМ е единствена партија која краде од народот, и тоа го промовира и се фали со тоа.

Кризниот данок на горивата како го нарекуваат е трајно покачување на цената на горивата од 4.13 денари и тоа ќе има импликации врз висината на сите цени на производите и услугите кои ги добиваат граѓаните.

Кризниот данок е грабеж на народот, кој претходно го задолжија за над 7 милијарди евра.

Народот преку даноци го плаќа расипништвото и неспособноста на власта. И додека луѓето околу Заев се богатат, народот страда.

Време е да ставиме крај на поделбите на Заев и СДСМ, на граѓани од прв и граѓани од втор ред. Македонија за сите луѓе!, се вели во партиското соопштение на ВМРО-ДПМНЕ.

Најнови вести

Qatar 2022