четврток, 2. февруари 2023. Вести денес: 68
home Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Скопје повторно станува како Бејрут, запалени автомобили на секој чекор, СДСМ не реагира

ВМРО-ДПМНЕ: Скопје повторно станува како Бејрут, запалени автомобили на секој чекор, СДСМ не реагира
ИЛУСТРАЦИЈА

ВМРО-ДПМНЕ објавува факти кои, според нив, го одбележаа денот:

  1. СДСМ пишманска на секои пет минути менува став за можен коалиционен партнер.
  2. СДСМ и понатаму нема оправдување за потрошени над 700.000 евра во кампања. Дали се ова црни пари кои не можат да ги покријат?!
  3. Скопје повторно станува како Бејрут, запалени автомобили на секој чекор, СДСМ не реагира.
  4. Филипче трет ден молчи за корона кластерот во Геријатрија – Скопје. Нема доблест да понесе одговорност.