четврток, 9. декември 2021. Вести денес: 61
home Вести

ВМРО-ДПМНЕ ПРОГЛАСУВА ПОБЕДА ВО ЈЕГУНОВЦЕ: Кандидатот Костадиновски убедливо води во првиот круг

ВМРО-ДПМНЕ ПРОГЛАСУВА ПОБЕДА ВО ЈЕГУНОВЦЕ: Кандидатот Костадиновски убедливо води во првиот круг

Според првичните неофицијални информации ВМРО-ДПМНЕ прогласува победа во општината Јегуновце.

Таму според нашите информации убедливо води Димитар Костадиновски.

ВМРО-ДПМНЕ таму ќе прогласи победа уште во првиот круг од овие седми локални избори во земјава.

Наскоро многу поопширно…

Коронавирус