сабота, 4. февруари 2023. Вести денес: 0
home Вести

ВМРО-ДПМНЕ отвори јавен повик за кандидирање на претседател на Општински комитети за Кисела Вода и Росоман

ВМРО-ДПМНЕ отвори јавен повик за кандидирање на претседател на Општински комитети за Кисела Вода и Росоман

ВМРО-ДПМНЕ отвори јавен повик за кандидирање на претседател на Општинските комитети на ВМРО-ДПМНЕ за Кисела Вода и Росоман.

Тие во повикот наведуваат дека кандидатите треба да достават биографија (CV) и мотивационо писмо во кое ќе ги образложат мотивите за кандидирање.

Тие додаваат дека кандидатите треба да се членови на партијата.