понеделник, 25. септември 2023. Вести денес: 73
home Вести

ВМРО-ДПМНЕ ОК Свети Николе: Раководителот на МЗШВ од Свети Николе на протестот ги бележи светиниколските земјоделци

ВМРО-ДПМНЕ ОК Свети Николе: Раководителот на МЗШВ од Свети Николе на протестот ги бележи светиниколските земјоделци

Раководителот на МЗШВ Дејан Гичев од Свети Николе или како сака да се нарекува “НАЧАЛНИКОТ” присуствува на протестот на земјоделците пред влада во Скопје. Дали ќе почне да ги подржува земјоделците или е пратен од СДСМ да ги бележи светиниколските земјоделци и да почнат со контроли и казни?!? Нели правото на протест е уставно гарантирано право?!?ДНО! Подалеку рацете од земјоделците. Крајот ви се ближи. ОСТАВКА!!!, напишаа на својот Фејсбук профил од ВМРО-ДПМНЕ ОК Свети Николе.