недела, 24. октомври 2021. Вести денес: 0
home Вести

ВМРО-ДПМНЕ ОК Куманово секоја среда ќе организира отворени денови за соработка со граѓаните- идеите и проблемите ќе ги решаваат заедно

ВМРО-ДПМНЕ ОК Куманово секоја среда ќе организира отворени денови за соработка со граѓаните- идеите и проблемите ќе ги решаваат заедно

Бране Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил сподели статус во кој пишува дека поради заинтересираноста на кумановци за идеите и проблемите кои ВМРО-ДПМНЕ заедно ќе ги решава со нив секоја среда ќе се организираат отворени денови.

Многу членови, многу симпатизери, многу граѓани на Отворениот ден на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Куманово.

Кумановци искажаа многу идеи, истакнаа многу проблеми, кои заеднички ќе ги решиме!

Поради големиот интерес, Отворени денови ќе организираме секоја среда од 17:00 – 19:00 часот.

#ОбноваНаМакедонија

Најнови вести

Локални избори 2021