петок, 29. јули 2022. Вести денес: 95
home Вести

ВМРО-ДПМНЕ ОК Ѓорче Петров почнува на терен: Помеѓу граѓаните за соочување со нивните проблеми и потреби

ВМРО-ДПМНЕ ОК Ѓорче Петров почнува на терен: Помеѓу граѓаните за соочување со нивните проблеми и потреби

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Ѓорче Петров од вечерва почнува на терен.

Тие преку статус на Фејсбук најавија дека излегуваат меѓу граѓаните во нивната општина.

-ОК Ѓорче Петров почнува на терен.
Помеѓу граѓаните да го задржиме континуитет на посетување и соочување со нивните проблеми и потреби.

Незадоволство, горчина и разочарување кон владата.
Со нетрпение го очекуваат 12-ти април за да ги казнат за се она што го направија во изминатиот период.

Во Ѓорче Петров ќе победи обновата, напредокот и желбата за силна Македонија.

ПОБЕДУВАМЕ ! ??, стои во нивниот пост на Фејбсук.

Коронавирус