недела, 7. јуни 2020. Вести денес: 1
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Најверојатно сте мислеле Скопје да конкурира за „Жолта“ престолнина во Европа

ВМРО-ДПМНЕ: Најверојатно сте мислеле Скопје да конкурира за „Жолта“ престолнина во Европа

Најверојатно сте мислеле Скопје да конкурира за „Жолта“ престолнина во Европа!?
#ЗборотЕЗбор

Коронавирус