четврток, 26. ноември 2020. Вести денес: 158
Во живо

Натпартиски протест за одбрана на црвените линии кои се последниот бедем на нашиот идентитет

home Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Надлежните инститиуции во Македонија треба да реагираат веднаш и без никакви одлагања

ВМРО-ДПМНЕ: Надлежните инститиуции во Македонија треба да реагираат веднаш и без никакви одлагања

Во ситуација кога има случај со корона вирус во држави во Европа, надлежните инститиуции во Македонија треба да реагираат веднаш и без никакви одлагања!
Министерот за здравство Венко Филипче да ги преземе сите неопходни активности, да даде насоки за спроведување на препораките на епидемиолозите и Светската здравствена организација.
Апелираме, здравствениот систем да реагира веднаш, без никакви одлагања, во врска со корона вирусот!

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ

Коронавирус