четврток, 13. август 2020. Вести денес: 158
home Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија не му заборава на Заев за лагите

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија не му заборава на Заев за лагите

❎Излажа за масакрот кај Смилковско
❎Излажа за вработување на младите
❎Излажа за откупот на земјоделските производи
❎Излажа за покачувањето на пензиите
❎Излажа за изборот на јавен обвинител
❎Излажа за промената на Уставот
❎Излажа за сѐ!

Македонија не заборава!

Коронавирус