понеделник, 16. мај 2022. Вести денес: 7
home Вести

ВМРО-ДПМНЕ: ДС да каже дали функционираат само како испостава за бесплатен паркинг на функционерите на СДСМ и ДУИ

ВМРО-ДПМНЕ: ДС да каже дали функционираат само како испостава за бесплатен паркинг на функционерите на СДСМ и ДУИ

ДС да каже дали функционираат само како испостава за бесплатен паркинг на функционерите на СДСМ и ДУИ, наместо како партија?, велат во партиското соопштение од ВМРО-ДПМНЕ.

ДС да излезе и да каже дали една цела катна гаража во Скопје функционирала за функционерите на СДСМ и ДУИ да имаат бесплатен паркинг?

Дали зад имињата на директорот и заменикот директор на ЈП Градски паркинг во време на Шилегов од ДС, се кријат имињата на Мартин Попов, шеф на кабинет на Димитар Ковачевски, Миле Зечевиќ и други високи функционери на власта?

Функционери на СДСМ и ДУИ преку ДС, кој функционирал како нивна испостава за организирање на паркинг се паркирале низ цело Скопје бесплатно.

Без прецизен одговор и со заобиколување ДС продолжува да биде приврзок на власта и нивна испостава за организирање на паркинг.ДС да каже дали функционираат само како испостава за бесплатен паркинг на функционерите на СДСМ и ДУИ, наместо како партија?

ДС да каже дали функционираат само како испостава за бесплатен паркинг на функционерите на СДСМ и ДУИ, наместо како партија?

ДС да излезе и да каже дали една цела катна гаража во Скопје функционирала за функционерите на СДСМ и ДУИ да имаат бесплатен паркинг?

Дали зад имињата на директорот и заменикот директор на ЈП Градски паркинг во време на Шилегов од ДС, се кријат имињата на Мартин Попов, шеф на кабинет на Димитар Ковачевски, Миле Зечевиќ и други високи функционери на власта?

Функционери на СДСМ и ДУИ преку ДС, кој функционирал како нивна испостава за организирање на паркинг се паркирале низ цело Скопје бесплатно.

Без прецизен одговор и со заобиколување ДС продолжува да биде приврзок на власта и нивна испостава за организирање на паркинг, стои во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ.

Најнови вести

Коронавирус