сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 131
home Вести

Влатко Ѓорчев му оддржа лекција на Зеќир Рамчиловиќ

Влатко Ѓорчев му оддржа лекција на Зеќир Рамчиловиќ

Господине Рамчиловиќ, “част и поштење” се важни зборови.
Тоа е ЧЕСТ и ЧЕСНОСТ.

Дали е во ред ова да го правите? Се вели во Фејсбук статусот на пратеникот Влатко Ѓорчев.

Коронавирус