сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 0
home Вести

Владимир Милчин: Што е ова? Повампирена инквизиција?

Владимир Милчин: Што е ова? Повампирена инквизиција?

По објавувањето на информацијата дека новинарите биле замолени да ги напуштат просториите на Министерството за образование од страна на обезбедување од МВР додека траеше седницата на дисциплинската комисија која расправаше за инспекторот Ѓорѓи Илиевски, кој утврди незаконско унапредување на функционери на ДУИ, Владимир Милчин реагираше на својот фејсбук профил и напиша:

Коронавирус