петок, 27. ноември 2020. Вести денес: 8
home Вести

Владата закажа седница во 12 часот

Владата закажа седница во 12 часот

Владата денеска ќе ја одржи редовната 13-та седница со повеќе точки на дневен ред од својата Програма за работа и од интерес на граѓаните, информираат од „Илинденска“ број 2.

За одлуките од седницата, која ќе се одржи преку видеоконференциска врска и која ќе започне во 12:00 часот, јавноста ќе биде информирана преку соопштение.

Коронавирус