четврток, 26. ноември 2020. Вести денес: 15
home Вести

Владата закажа нова седница

Владата закажа нова седница

Владата денеска ќе одржи седница со почеток во 11:30 часот.

За заклучоците од седницата ќе информираат по завршувањето на истата.

Коронавирус