недела, 22. мај 2022. Вести денес: 101
home Вести

Владата попладне ќе ја одржи седмата седница

Владата попладне ќе ја одржи седмата седница

Владата денеска ќе ја одржи седмата редовна седница.

Владината седница ќе започне во 16:30 часот.

Јавноста за заклучоците и одлуките од седницата ќе биде информирана со соопштение по завршување на седницата.

Коронавирус