вторник, 24. ноември 2020. Вести денес: 85
home Вести

Владата на пладне ќе одржи конститутивна седница

Владата на пладне ќе одржи конститутивна седница

Владата на Република Македонија денеска на пладне во свечената сала ќе ја одржи првата конститутивна седница.

На првата конститутивна седница се очекува да бидат разгледани предлозите за определување на заменици на претседателот на Владата на Република Македонија, предлозите за именување на претседатели и членови на основните комисии на Владата, како и предлозите за именување на претседатели и членови на посебните комисии.

Најнови вести

Коронавирус