четврток, 21. октомври 2021. Вести денес: 186
home Вести

Владата ќе потроши илјадници евра за набавка на ф`стаци, лешници, бадеми и индиски ореви

Владата ќе потроши илјадници евра за набавка на ф`стаци, лешници, бадеми и индиски ореви

Владата набавува апетисани во вредност од 450.000 денари односно околу 7.500 евра.

На страната на бирото за јавни набавки објавен е оглас на кои како договорен орган стои Служба за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија, а чив предмет на договор е набавка на апетисани.

 

Како што може да се забележи во тендерската документација ќе се набавуваат по 180 килограми бадеми и лешници, 150 килограми индиски ореви како и 100 килограми ф`стаци.

Локални избори 2021