четврток, 28. мај 2020. Вести денес: 124
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Владата ќе потроши 45 илјади евра за води и сокови

Владата ќе потроши 45 илјади евра за води и сокови

Владата ќе набави води и сокови во вредност од 2,8 милиони денари.

На страната на бирото за јавни набавки објавен е оглас на кои како договорен орган стои Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија, а чив предмет на договор е набавка на минерални води (газирани и негазирани), овошни сокови и ладни чаеви.

Вкупно ќе бидат набавени 208 илјади шишенца вода од 0,250л и 0,330л.

Коронавирус