петок, 20. мај 2022. Вести денес: 12
home Вести

Владата ќе ја одржи втората седница

Владата ќе ја одржи втората седница

Владата на Република Македонија денеска, 17.01.2022 година (понеделник), ќе ја одржи втората редовна седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 21:30 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

Коронавирус